Друге перемир`я під "омофором" Лаврова не протрималося і години: Азербайджан і Вірменія звинуватили одне одного у порушенні перемир'я та відновили бойові дії

Вірменія звинуватила Азербайджан у порушенні гуманітарного перемир'я, заявивши, що противник здійснював обстріли. Водночас азербайджанське Міноборони також повідомило про ворожі обстріли, зазначають Патріоти України.

Як повідомила в своєму Телеграм-каналі прессекретарка міністерства оборони Вірменії Шушан Степанян, азербайджанська сторона проводила артилерійський і ракетний обстріл в ніч на 18 жовтня.

"Противник здійснив артилерійський обстріл у північному напрямку з 00:04 до 2:45, а також ракетний обстріл у південному напрямку з 2:20 до 2:45", – йдеться у повідомленні.

Також Степанян сказала, що Азербайджан близько 7:20 застосував артилерійський вогонь, вчинивши спробу наступу на південному напрямку (Худаферінське водосховище). З її слів, обидві сторони зазнали втрат.

Водночас у Міноборони Азербайджану повідомили, що після оголошення перемир'я збройні сили Вірменії після 00:00 години 18 жовтня проводили обстріл із мінометів і артилерії, обстрілявши околиці міста Джебраіл, а також звільнені від окупації села цього району, розташовані вздовж річки Араз. Втрат серед азербайджанської армії не було.

Азербайджан і Вірменія заявили про порушення перемир'я та відкрили вогонь

Нагадаємо, що Вірменія й Азербайджан домовилися про гуманітарне перемир'я, починаючи з 00:00 годин за місцевим часом, 18 жовтня.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...